Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първата не е ли снимана пред сервиза на Радо? Той ли я продава?
    3.2 V6

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
      Бягай от първата . Човека който я продава е изпечен измамник !
      За втората поне знаеш реални факти .
      Брей много крайна оценка даваш. Това че ти имаш лично отношение не означава, че трябва да плюеш по хората.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от azotos Покажи съобщение
        Здравейте,
        някой да е гледал въпросните два автомобила или да може да сподели мнение по обявите

https://www.mobile.bg/11510997267747938

https://www.mobile.bg/11512084289679338

Благодаря предварително
        Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        Брей много крайна оценка даваш. Това че ти имаш лично отношение не означава, че трябва да плюеш по хората.
        Чувствам се длъжна да предупредя хората след като бях измамена . Ако с това мога да помогна на някого да не минава по моят път ще го направя с удоволствие .
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
        140 HP + Chip Tuning -> ex
        Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
        Born to make me happy

Comment

Чувствам се длъжна да предупредя хората след като бях измамена . Ако с това мога да помогна на някого да не минава по моят път ще го направя с удоволствие .
          Евала мацко....ценя откритите хора......рано, или късно всеки мошеник се наиграва....не знам за какво иде на реч в конкретният случай, но ценя истината....и пари давам за нея, а не както повечето го правят за измами....
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            Евала мацко....ценя откритите хора......рано, или късно всеки мошеник се наиграва....не знам за какво иде на реч в конкретният случай, но ценя истината....и пари давам за нея, а не както повечето го правят за измами....
            За съжаление в България малко хора ценят истината ,а още по - малко искат да я чуят ако им я каже жена .
            Фактите са на лице и те са много .
            Въпросният ми продаде кола около която имаше много лъжи , но всичко си дойде на мястото след няколко разговора с предишните собственици и сервиза в който е била поддържана .
            Факт е, че след като разбрах истината въпросният ме блокира . Ако човек няма нищо за криене не би реагирал по този начин , а би се постарал да запази добрият си имидж . България е малка и никога нищо не може да остане скрито за дълго време .
            Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от 146_JTD Покажи съобщение
              Здравейте и от мен!
              Реших да сменя алфата след почти 10 години вярна служба ... просто ми омръзна.
              Насочил съм се към 159 и по-конкретно тази: https://www.cars.bg/offer/c2373099
              Някой дали я е видал на живо? Да сподели мнение, ако може, че бая далеко ми идва.
              Благодаря!
              Колата работи много неравномерно, има някакъв дерт, май е глътнала клапа !
              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Е, като глътне клапа не показва ли някаква грешка?

Може ли да работи с "глътната клапа"?

Не ме разбирайте погрешно, не съм я виждал на живо, нито съм я чувал как работи, не ми й това работата и не разбирам от коли, двигатели, механика и т.н., но "глътнатата клапа" ли е единствено възможното и докога може тази клапа да е "глътната", тоест в цилиндъра ли отива като я "глътне" ???
                Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Гълта я и после я изплюва, тя няма как да стои там. Но по пътя си прави поразии.Например, нарушава се херметичността на клапаните и оттам загуба на компресия и неравномерна работа.
                  AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                  Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                  sigpic

Comment

За съжаление в България малко хора ценят истината ,а още по - малко искат да я чуят ако им я каже жена .
                    Фактите са на лице и те са много .
                    Въпросният ми продаде кола около която имаше много лъжи , но всичко си дойде на мястото след няколко разговора с предишните собственици и сервиза в който е била поддържана .
                    Факт е, че след като разбрах истината въпросният ме блокира . Ако човек няма нищо за криене не би реагирал по този начин , а би се постарал да запази добрият си имидж . България е малка и никога нищо не може да остане скрито за дълго време .
                    Ще ми е интересно да разкажеш с повече детайли.

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                      Гълта я и после я изплюва, тя няма как да стои там. Но по пътя си прави поразии.Например, нарушава се херметичността на клапаните и оттам загуба на компресия и неравномерна работа.
                      Да добавя, може да надере цилиндър, да съсипе турбо и тн.
                      Attached Files
                      Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                      159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                      NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                        Ще ми е интересно да разкажеш с повече детайли.
                        Ще , ще ... съвсем скоро . Мислех да оставя нещата така , но сега се убеждавам , че не е редно . Съвсем скоро ще има подробности ОТ ... ДО . След това който желае на своя отговорност нека си купува кола от него ! Аз лично повече никога не бих го направила .
                        Born to make me happy

Comment

• Ако става дума за 159 аз четох само суперлативи за кола и хора.
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Ще , ще ... съвсем скоро . Мислех да оставя нещата така , но сега се убеждавам , че не е редно . Съвсем скоро ще има подробности ОТ ... ДО . След това който желае на своя отговорност нека си купува кола от него ! Аз лично повече никога не бих го направила .
                            Точно така, като обвиняваш някого, излагаш твоята версия по казуса и всеки си прави сам изводите за себе си.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                              Колата работи много неравномерно, има някакъв дерт, май е глътнала клапа !
                              Това беше полезно. Честно казано се чух със собственика, той ми обясни, че автомата трябвало да се синхронизира, защото леко придърпвала.
                              Вече всеки си преценява колко ще му "придърпва" после.

sigpic
                              Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                              http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                                Точно така, като обвиняваш някого, излагаш твоята версия по казуса и всеки си прави сам изводите за себе си.
                                Ае, по темата на Белла...интересно ми е...
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X