Първата не е ли снимана пред сервиза на Радо? Той ли я продава?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеБягай от първата . Човека който я продава е изпечен измамник !
За втората поне знаеш реални факти .Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от azotos Покажи съобщениеЗдравейте,
някой да е гледал въпросните два автомобила или да може да сподели мнение по обявите
https://www.mobile.bg/11510997267747938
https://www.mobile.bg/11512084289679338
Благодаря предварителноПървоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеБрей много крайна оценка даваш. Това че ти имаш лично отношение не означава, че трябва да плюеш по хората.Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеЧувствам се длъжна да предупредя хората след като бях измамена . Ако с това мога да помогна на някого да не минава по моят път ще го направя с удоволствие ....рано, или късно всеки мошеник се наиграва....не знам за какво иде на реч в конкретният случай, но ценя истината....и пари давам за нея, а не както повечето го правят за измами....
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеЕвала мацко....ценя откритите хора......рано, или късно всеки мошеник се наиграва....не знам за какво иде на реч в конкретният случай, но ценя истината....и пари давам за нея, а не както повечето го правят за измами....
Фактите са на лице и те са много .
Въпросният ми продаде кола около която имаше много лъжи , но всичко си дойде на мястото след няколко разговора с предишните собственици и сервиза в който е била поддържана .
Факт е, че след като разбрах истината въпросният ме блокира . Ако човек няма нищо за криене не би реагирал по този начин , а би се постарал да запази добрият си имидж . България е малка и никога нищо не може да остане скрито за дълго време .Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от 146_JTD Покажи съобщениеЗдравейте и от мен!
Реших да сменя алфата след почти 10 години вярна служба... просто ми омръзна.
Насочил съм се към 159 и по-конкретно тази: https://www.cars.bg/offer/c2373099
Някой дали я е видал на живо? Да сподели мнение, ако може, че бая далеко ми идва.
Благодаря!Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Е, като глътне клапа не показва ли някаква грешка?
Може ли да работи с "глътната клапа"?
Не ме разбирайте погрешно, не съм я виждал на живо, нито съм я чувал как работи, не ми й това работата и не разбирам от коли, двигатели, механика и т.н., но "глътнатата клапа" ли е единствено възможното и докога може тази клапа да е "глътната", тоест в цилиндъра ли отива като я "глътне" ???Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Гълта я и после я изплюва, тя няма как да стои там. Но по пътя си прави поразии.Например, нарушава се херметичността на клапаните и оттам загуба на компресия и неравномерна работа.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеЗа съжаление в България малко хора ценят истината ,а още по - малко искат да я чуят ако им я каже жена .
Фактите са на лице и те са много .
Въпросният ми продаде кола около която имаше много лъжи , но всичко си дойде на мястото след няколко разговора с предишните собственици и сервиза в който е била поддържана .
Факт е, че след като разбрах истината въпросният ме блокира . Ако човек няма нищо за криене не би реагирал по този начин , а би се постарал да запази добрият си имидж . България е малка и никога нищо не може да остане скрито за дълго време .
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеГълта я и после я изплюва, тя няма как да стои там. Но по пътя си прави поразии.Например, нарушава се херметичността на клапаните и оттам загуба на компресия и неравномерна работа.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщениеЩе ми е интересно да разкажеш с повече детайли.Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеЩе , ще ... съвсем скоро . Мислех да оставя нещата така , но сега се убеждавам , че не е редно . Съвсем скоро ще има подробности ОТ ... ДО . След това който желае на своя отговорност нека си купува кола от него ! Аз лично повече никога не бих го направила .Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеКолата работи много неравномерно, има някакъв дерт, май е глътнала клапа !
Вече всеки си преценява колко ще му "придърпва" после.
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеТочно така, като обвиняваш някого, излагаш твоята версия по казуса и всеки си прави сам изводите за себе си.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment